Suurland Outdoor plattegrondkasten, led displays en led schermen

 

 

 

  

InfoCity Touch en InfoCity Analoog
de ideale aanvulling op uw Citymarketing

De InfoCity Touch is een digitale wayfinder, voorzien van een 55", 65" of 75" LCD-scherm met touchscreen technologie. Het scherm biedt ruimte voor dynamische wayfinding, een evenementenkalender en touch-gevoelige cartografie, welke uitgebreid kan worden met voor u belangrijke POI's.

Naast de InfoCity Touch kan worden gekozen voor uitbreiding met de analoge InfoCity plattegrondkast. Zo heeft u de mogelijkheid om nog meer locaties te voorzien van toeristische informatie. Deze analoge kast is voorzien van dezelfde cartografie als de digitale versie, inclusief een register met alle bijzondere gebouwen en "hotspots".  

 

Village S

Met de Village S analoge plattegrondkast, voldoet u aan de hoogste normen van energiezuinigheid. De Village S infokast is voorzien van de allernieuwste hoogwaardige LED-verlichting, waardoor het verbruik nog maar 27 watt p/u bedraagt. Dat is minder dan één TL. Als lokale overheid heeft u een voorbeeldfunctie. Duurzaamheid staat daarbij hoog op de politieke agenda.

U heeft als gemeente geen kosten voor aankoop, plaatsing, onderhoud, reparatie en/of schadeherstel. Actualisering van de Falk-cartografie is gratis en gebeurt gemiddeld elke 2 jaar in overleg met u. Suurland Outdoor voorziet ook in de plaatsingskosten.

Waarom zou u met minder genoegen nemen?

Om de informatiewaarde van de kast te verhogen, kunnen essentiële "points of interest" in het kaartbeeld opgenomen worden. Dit kunnen o.a. parkeervoorzieningen zijn, AED-punten, oplaadpunten voor elektrische auto's, maar ook relevante voorzieningen en bijzondere objecten of gebouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesse? Mail ons:  info@suurlandoutdoor.nl