Suurland Outdoor plattegrondkasten, led displays en led schermen

 

 

 

  

Kies een systeem wat echt bij uw gemeente past

Suurland Outdoor heeft een groot aantal verschillende schermen in haar portfolio. Portrait of landscape, van 2m2 tot 12m2. U heeft de mogelijkheid om een systeem te kiezen wat echt bij uw gemeente past. Bijvoorbeeld onze Infoline Dualscreen. Dit digitale informatiebord is opgesplitst in twee aparte schermen. De gemeente heeft het bovenste scherm tot haar beschikking en het onderste scherm wordt volledig gevuld door lokale adverteerders.

 

InfoCity Touch digitale wayfinding

De InfoCity Touch is een interactieve digitale wayfinder met een 55", 65" of 75" LCD-scherm met touchscreen technologie. Onderzoek wijst uit dat mensen zich liever oriënteren op een groot scherm dan via hun telefoon. Een groot scherm, waarop je ook nog kan inzoomen, uitzoomen en pannen biedt een duidelijker overzicht en vormt zo een serviceproduct met toegevoegde waarde voor uw citymarketing.

Met de InfoCity Touch maakt u uw bezoekers op een dynamische manier wegwijs, houdt u bezoekers langer in uw centrum en laat u ze meer beleven. De InfoCity Touch bevat dynamische wayfinding en duidelijke en actuele Mapcreator (Falk) cartografie, welke verrijkt kan worden met voor u belangrijke POI’s. 

De InfoCity Touch kan geleverd worden in twee modellen:

MODEL 1 bevat naast een dynamische wayfinder en een door uzelf in te vullen evenementenkalender of 5 regels tekstberichten een touchgevoelig kaartbeeld waarop u kunt inzoomen, uitzoomen, pannen (verschuiven) en POI’s oproepen. Standaard POI’s zoals parkeergarages, politie, station, VVV, etc. zijn altijd zichtbaar in beeld. Daarnaast is het mogelijk om POI’s voor City Promotion op te nemen.

MODEL 2 heeft oproepbare cartografie. Naast de dynamische wayfinder en de evenementenkalender heeft de gemeente zendtijd tot haar beschikking om bijvoorbeeld culturele content te kunnen vertonen. De cartografie kan eenvoudig opgeroepen worden door het scherm aan te raken. De getoonde content wordt onderbroken en de cartografie verschijnt. Na een X aantal seconden inactiviteit, verdwijnt de cartografie weer. Dit model biedt een extra mogelijkheid om bijvoorbeeld evenementen nog beter onder de aandacht te brengen van inwoners en bezoekers. De gemeente krijgt een unieke inlogcode voor het invoeren, plannen en uploaden van haar content. Suurland zorgt voor uitleg en instructie van het CMS. 

Hoe maakt u een juiste keuze voor een leverancier?

De markt van digitale schermen is "hot". Aanbieders van Led-schermen schieten als paddestoelen uit de grond. Het aanbod is enorm en de kwaliteit is lastig te beoordelen. Kies voor een leverancier met jarenlange ervaring, veel referenties en goede beoordelingen. Een slecht functionerend product is een bron van irritatie. 

Hoe maakt u als gemeente of ondernemer nu een juiste keuze voor een leverancier en voor een bedrijfszeker en goed led-scherm? Wij willen u daar graag bij helpen. Met behulp van onderstaande checklist komt u al een heel eind. Heeft u toch nog vragen, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons.

Een aantal tips, om teleurstellingen zoveel als mogelijk te voorkomen:

 • Hoeveel projecten heeft een aanbieder al gerealiseerd?
 • Zijn er voldoende referenties waarmee u contact kunt opnemen?
 • Voldoet de lichtuitstoot aan de richtlijnen van het NSVV?
 • Is het scherm EMC goedgekeurd?
 • Is de software waarmee de schermen worden aangestuurd Nederlandstalig en eenvoudig in gebruik?
 • Is er een backoffice bereikbaar voor vragen of problemen?
 • Kan ik de schermen ergens in het echt zien?
 • Waar komen de schermen vandaan, kan ik de fabriek bezoeken?
 • Heeft de leverancier een eigen service- en onderhoudsdienst?
 • Wat voor servicepakket biedt de leverancier mij?
 • Hoe lang is de responstijd bij storingen en welke garanties krijg ik?
 • Hoeveel jaren ervaring heeft de leverancier met deze systemen?

Vraag ons eens om referenties!
Bent u geïnteresseerd of wilt u alleen vrijblijvende informatie ter oriëntatie, neem dan gerust contact met ons op. 
Het verplicht u tot niets, maar geeft u meer inzicht in deze producten in een snel veranderende markt.

Interesse? Mail ons: info@suurlandoutdoor.nl