Suurland Outdoor plattegrondkasten, led displays en led schermen

 

 

 

  

Digitale buitenreclame, nu voor iedere ondernemer bereikbaar

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van adverteren op de digitale informatieborden van Suurland Outdoor. Met meer dan 250 digitale displays en nog veel meer adverteerders, hebben we een enorme ervaring opgebouwd in digitale buitenreclame. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over hoe onze producten kunnen bijdragen aan het bereiken van uw ondernemersdoelstelling. Met name het snel zelf kunnen plaatsen en aanpassen van uw advertentie is uniek. Of het nu gaat om een ​​dag-, week- of maandaanbieding, uw advertentie is altijd up-to-date.

Adverteren op onze digitale displays heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele manieren van adverteren:

  • dynamisch
  • snel en eenvoudig uw eigen advertentie aanpassen.
  • altijd actueel
  • plaatsing op zeer drukke locaties met veel contactkansen
  • schermen van topkwaliteit
  • lage tarieven in vergelijking tot andere media
  • Uw aanbieding wordt gezien!

Smartloop, het supereenvoudige DIY-platform

Het aansturen van onze digitale informatiezuilen is heel eenvoudig. Via ons overzichtelijke en toch veelzijdige CMS Smartloop is het delen van tekst en beeld op een digitale informatiezuil gemakkelijker dan het plaatsen van een advertentie op Facebook. Smartloop is webbased, zeer eenvoudig in gebruik en voorzien van een krachtige advertentie-editor en planningstool. Dit maakt het mogelijk om waar u maar wilt, 24/7 zelf uw advertenties vorm te geven, te uploaden, aan te passen, te plannen en te publiceren vanaf elke pc, vanaf elke locatie.

Hulp nodig met Smartloop? Bel onze supportafdeling: 040 264 23 35
Interesse? Mail naar: adverteren@suurland.nl

Geef uw naamsbekendheid een boost

Via onze webshop suurlandonline.nl, boekt u heel eenvoudig uw eigen buitenreclame campagne op maat. U kiest uit meer dan 250 locaties, verspreid door heel Nederland waar u wil adverteren, hoe lang en wanneer. U regelt het helemaal zelf en wij helpen u waar nodig.

Heeft u vragen over adverteren op onze informatieborden, neem dan contact op met ons:

T.  Jan Bemelen: 06 512 635 06
E.  adverteren@suurland.nl